Jump to content

Nishant

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nishant

  1. Hi OlmanQuesada, Is there any update on it ?? client is getting it regularly on their production system.
  2. Thanks it worked fine.
  3. Hi There has been requirement from client to open the kendo menu on click of menu item instead of hovering. Can you please help with the implementation.
  4. Hi OlmanQuesada, We have checked with client and recorded video session which shows random opening of forms. If you see the last part of the video when user clicks on book icon to open up manufacturer screen, there are 2 random screens showing up and which they have to close and then it leads to the main form which was expected to be opened on click. They say it happens with other screens also not only manufacturer screen. Please find attached file. RandomScreen_PopupIssue.zip
  5. Hi OlmanQuesada, You can find the code in "frmFind.cs" file , grid related functionality is in "modFind.cs" file. Project Name is "FraudTest" Let us know if you need more information. Thanks, Nishant Joshi
  6. Hi Olman, I don't think there were any customization made to the framework.. we are only changing the css design on forms most of the time. Please find attached file containing package json for version being used. This behavior is very random... package.json
  7. Hi We have got complaints from our client that they do get some random window pop-ups while working on application. Those random opening windows shows their last action perform on those forms before they were closed. It seems like there is issue in framework which brings back the previously closed forms. We don't have any steps to reproduce it since we don't see it happening on development environment. we have seen similar issue few months back and it use to happen when there is an error on page and once we start continuing to work all previously closed forms shows up randomly while opening of other screens. To get it fixed we have to clear the cache. Now this is happening on client side most of the times. Is there any way we can fix it ?
  8. Hi In our project we have a custom form which can find the text string on grid and focus the row to the user. It makes use of FirstDisplayedScrollingRowIndex , property to scroll to that particular row once match is found. This functionality works fine when we do the search initially but in case after searching the record if we scroll up or down far away from the current selected row which has the record searched previously and tries to search it again , code shows the right index and set's the FirstDisplayedScrollingRowIndex , but on UI auto scroll doesn't works. It should have scrolled to the record found. if we try to click on other rows to change the current index of grid and try again it works fine. Please find attached email for more details. code snippet below:- if (!strGrid.Rows[i - 1].Properties().Displayed) { strGrid.Properties().FirstDisplayedScrollingRowIndex = i; } FW_ FlexGrid scroll.msg
  9. Hi Nathalia, Thanks for looking into it. Yes it worked after removing the mentioned class. There was an requirement from client in which restoring of window was overlapping the button which we have below the menu options , so to provide space on top of window , class was created. Is there any way we can mention top padding for window to apply when they are restored so that they wont interfere ?
  10. Hi Nathalia, Please find copy of package json below. I don't see anything getting logged in console. i am attaching the email with details on how to reproduce the issue. { "name": "angular", "version": "0.0.0", "license": "UNLICENSED", "scripts": { "ng": "ng", "start": "ng serve", "build": "ng build --prod", "test": "ng test", "lint": "ng lint", "e2e": "ng e2e" }, "private": true, "dependencies": { "@angular-devkit/build-angular": "~0.800.0", "@angular/animations": "^8.0.0", "@angular/cdk": "^8.0.0", "@angular/cli": "^8.0.1", "@angular/common": "^8.0.0", "@angular/compiler": "^8.0.0", "@angular/compiler-cli": "^8.0.0", "@angular/core": "^8.0.0", "@angular/forms": "^8.0.0", "@angular/material": "^8.0.0", "@angular/platform-browser": "^8.0.0", "@angular/platform-browser-dynamic": "^8.0.0", "@angular/router": "^8.0.0", "@mobilize/winforms-components": "5.0.6-rc0025", "@progress/kendo-angular-l10n": "^1.0.5", "@progress/kendo-angular-layout": "^3.1.0", "@progress/kendo-theme-material": "^3.2.0", "core-js": "2.6.5", "file-saver": "^2.0.2", "ngx-spinner": "^8.0.3", "roboto-fontface": "^0.10.0", "rxjs": "6.5.0", "rxjs-compat": "^6.3.2", "tslib": "^1.9.0", "typescript": "~3.4.5", "zone.js": "~0.9.1" }, "devDependencies": { "@angular/language-service": "8.0.0", "@types/jasmine": "^3.3.2", "@types/jasminewd2": "~2.0.3", "@types/node": "10.12.15", "codelyzer": "^4.4.4", "jasmine-core": "3.3.0", "jasmine-spec-reporter": "4.2.1", "karma": "3.1.3", "karma-chrome-launcher": "2.2.0", "karma-coverage-istanbul-reporter": "2.0.4", "karma-jasmine": "2.0.1", "karma-jasmine-html-reporter": "1.4.0", "protractor": "~5.4.1", "ts-node": "~7.0.1", "tslint": "~5.18.0" } } Screen Drag Issue.msg
  11. Hi We are facing issue with dragging of open window. It works fine on first attempt when screen is loaded for the first time , once we maximize the window and restore window to normal size it stops working. we are not able to drag it anymore if we want to move the form to see other screen elements. This is related to Kendo-Window. Steps to reproduce 1> Open any window from the top menu. 2> Drag the window from title bar and it will work fine. 3> Maximize the window. 4> Restore window again to previous state by clicking Minimize button 5> Drag the window and it wont allow user to move anymore. Thanks, Nishant Joshi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use